miniMaster

Toekomstbestendig Ondernemen in Noordwest-Friesland

Het Goud van Noordwest biedt, in samenwerking met de Coöperatie Fabriek, 2 miniMasterprogramma’s aan, te weten: Toekomstbestendig Ondernemen en Toekomstbestendig Ondernemen Agrifood. In acht bijeenkomsten nemen we je mee in verschillende aspecten die allemaal betrekking hebben op jou als ondernemer of op jouw onderneming.

Het Goud van Noordwest | miniMaster I - Toekomstbestendig Ondernemen

Het miniMasterprogramma Toekomstbestendig Ondernemen is specifiek samengesteld voor ondernemers die willen investeren in toekomstbestendige groei, hun kennis willen verbreden, zich willen laten inspireren en een concrete invulling willen geven aan toekomstbestendige visie voor hun onderneming.

Dit programma geeft je nieuwe inzichten op het gebied van onder andere: duurzaamheid, digitalisering, innovatie en circulariteit. Je ontwikkelt een frisse blik op jouw onderneming en bouwt een bijzonder netwerk op.

MiniMasterprogramma Het Goud van Noordwest

Duur

In acht bijeenkomsten nemen we je mee in verschillende aspecten die allemaal betrekking hebben op jou als ondernemer of op jouw onderneming.

Aanpak

Je wisselt ervaringen uit met andere ondernemers en de docenten. Van en met elkaar leren, dat noemen wij action learning.

Programma en docenten

  • Ondernemen in een digitale wereld
  • Strategie in tijden van disruptie
  • Strategisch Management
  • Management voor ondernemers
  • Persoonlijk Leiderschap
  • Ondernemen met impact
  • Financieel Management
  • Innovatie en Creativiteit

Het goud van noordwest

Dat staat voor een brede coalitie van Overheid, Onderwijs en Ondernemers die zich in de regio Noordwest-Friesland inzet voor versterking van de brede welvaart, voor vitaliteit en leefbaarheid met als basis een sterke regionale economie.

Jeroen de Boer vertegenwoordigt in Het Goud van Noordwest de ondernemers, met als doel hen in de regio Noordwest-Friesland met elkaar te verbinden.

De Boer: “Het is interessant om met andere ondernemers eens met een heldere blik naar jouw vraagstuk of uitdaging te kijken. Iedere ondernemer krijgt namelijk, ook ik, te kampen met tunnelvisie, danwel bedrijfsblindheid. Leren van en met elkaar brengt nieuwe oplossingen aan, waar jezelf misschien nooit aan hebt gedacht. Dat heb ik ook namelijk ook mogen ervaren.

Om dit op gang te brengen bieden wij je in samenwerking met de Coöperatie Fabriek dit miniMasterprogramma aan. In acht bijeenkomsten nemen we je mee in verschillende aspecten die allemaal betrekking hebben op jou als ondernemer of op jouw onderneming.

Ik nodig je van harte uit om mee te doen!”

Jeroen de Boer, Programmateam
Het Goud van Noordwest

STUDIEMATERIAAL/HAND-OUTS

Je krijgt toegang tot een digitale omgeving waarin je alle info van de lessen kunt terugvinden.

PROGRAMMATIJDEN

17.30 uur ontvangst met lichte maaltijd
18.00 uur aanvang programma
22.00 uur afsluiting
De eerste avond begint om 17.00 uur i.v.m. kennismaking

INFORMATIE

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeroen de Boer. Hij is bereikbaar via e-mail: jeroen@hetgoudvannoordwest.nl of telefonisch op 06-47964418.

AANMELDEN

Je kunt je aanmelden door te klikken op onderstaande button.

WAAROM BIEDT HET GOUD VAN NOORDWEST DIT AAN?

Voor de ontwikkeling en het benutten van de economische groei in de regio Noordwest-Friesland hebben de gemeenten Waadhoeke en Harlingen een Sociaaleconomisch actieprogramma (SEAP) opgesteld.

Dit actieprogramma is opgesteld in samenwerking met de regio en hierin zal ondermeer sterk worden ingezet op Innovatie & Ondernemerschap.

Dit miniMasterprogramma is bedoeld om hier concreet invulling aan te geven samen met ondernemers uit de regio.

OVERIGE INFORMATIE AANTAL BIJEENKOMSTEN

Datum Tijd
Dinsdag 12 maart 2024 17.00 - 22.00 uur
Dinsdag 26 maart 2024 17.30 - 22.00 uur
Dinsdag 9 april 2024 17.30 - 22.00 uur
Dinsdag 23 april 2024 17.30 - 22.00 uur
Dinsdag 14 mei 2024 17.30 - 22.00 uur
Dinsdag 28 mei 2024 17.30 - 22.00 uur
Dinsdag 11 juni 2024 17.30 - 22.00 uur
Dinsdag 25 juni 2024 17.30 - 22.00 uur

LOCATIE

Het Want 3, 8802 PV FRANEKER

KOSTEN

Normaal € 995,-. Echter voor ondernemers in Noordwest-Friesland bedragen de kosten € 695,- aangezien Het Goud van Noordwest € 300,- per deelnemer bijdraagt.

(In dit bedrag zit geen btw, omdat studiekosten niet belast worden met btw.)

In samenwerking met