Businesscase

Programmalijn: 1. Innovatie en ondernemerschap

Businesscase 2 Ondernemers mentorprogramma

Het Goud van Noordwest | miniMaster

Het Goud van Noordwest biedt in samenwerking met de Coöperatie Fabriek twee miniMasterprogramma’s aan. In acht bijeenkomsten nemen we je mee in verschillende aspecten die allemaal betrekking hebben op jou als ondernemer of op jouw onderneming.

1. Het miniMasterprogramma Toekomstbestendig Ondernemen is specifiek samengesteld voor ondernemers die willen investeren in toekomstbestendige groei, die hun kennis willen verbreden, zich willen laten inspireren en een concrete invulling willen geven aan toekomstbestendige visie voor hun onderneming. Dit programma voor ondernemers geeft je nieuwe inzichten op het gebied van onder andere: duurzaamheid, digitalisering, innovatie en circulariteit. Deze miniMaster start op 12 maart! Meedoen? Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Klik op onderstaande button voor gedetailleerde informatie.

2. Het miniMasterprogramma Toekomstbestendig Ondernemen Agrifood is specifiek samengesteld voor agrarische ondernemers die hun kennis willen verbreden, zich willen laten inspireren en een concrete invulling willen geven aan een toekomstvisie voor hun onderneming. Dit programma geeft nieuwe inzichten op het gebied van onder andere: duurzaamheid, digitalisering, financierbaarheid en innovatie. Deze miniMaster start in het najaar van 2024. Nu al geïnteresseerd? Geef je interesse voor dit specifieke programma door aan Jeroen de Boer.

In beide programma’s ontwikkel je een frisse blik op jouw onderneming en bouw je een bijzonder netwerk op.